Προκαλεί ο ηγέτης του ψευδοκράτους: "Έλληνες δεν θα γυρίσετε ποτέ στα σπίτια σας"!


Προκαλώντας το Εθνικό αίσθημα των Ελλήνων ο κατοχικός ηγέτης Ντερβίς Έρογλου δήλωσε ότι οι Έλληνες της Κύπρου θα πρέπει να εγκαταλείψουν το όνειρό τους ότι θα γυρίσουν στην προ του 1974 κατάσταση, αποκαλώντας την εισβολή «τουρκική ειρηνευτική επιχείρηση», η οποία, επεσήμανε, δεν έγινε μόνο για να
εμποδίσει την εξόντωση των Τ/ «κ», αλλά για τον τερματισμό της σφαγής μεταξύ των Ε/κ και να αποφευχθεί το νησί από το να γίνει ελληνικό.

Ο Ντερβίς Έρογλου υποστήριξε ότι στην Κύπρο υπάρχουν δύο κράτη και ο τ/ «κ» «λαός» ποτέ δεν θα εγκαταλείψει το δικαίωμά του για να αυτοδιοικείται. Είναι αδιαμφισβήτητη, συνέχισε, η συνέχιση των εγγυήσεων της Τουρκία για τους Τ/ «κ» και κάλεσε τους Ε/κ να εγκαταλείψουν το όνειρό τους – όπως είπε – για να γυρίσουμε στην κατάσταση προ του 1974. Επίσης, ανέφερε ότι η δεύτερη φάση της εισβολής έγινε κατόπιν επίθεσης των Ε/κ και των Ελλήνων εναντίον των τουρκικών δυνάμεων και τ/κ κατοίκων και υποστήριξε ότι οι Ε/κ προχώρησαν σε μαζικές δολοφονίες πολιτών.

Είναι η πολλοστή φορά που προκαλεί με δηλώσεις του ο κατοχικός ηγέτης και οι κυβερνώντες μας συνεχίζουν το βιολί τους περί ειρηνικής συμβίωσης ομοσπονδίας και την ύποπτη εμμονή τους στην Ελληνοτουρκική «φιλία». Ο λαός πρέπει επιτέλους να κατανοήσει ότι δεν δύναται να διοικείται από ανθρώπους άνευ πατριωτικών αντανακλαστικών και με μηδενικό Εθνικό φρόνημα. Οι καιροί απαιτούν ένα Εθνικό κράτος όπου θα μπορεί να αντιμετωπίσει την τουρκική προπαγάνδα και θα στριμώξει την εχθρική διπλωματία.

Όσοι ακόμη δεν έχουν αντιληφθεί ότι είναι αδύνατον να υπάρξει ειρηνική συμβίωση και λύση τύπου ομοσπονδίας με τους Τούρκους ή τους λεγόμενους τ/ «κ» στερούνται νοητικής ικανότητας! Τέλος το μήνυμα που θα πρέπει να πάρει ο κ. Έρογλου είναι ότι, θα επιστρέψουμε στην γη μας με τον ένα η άλλο τρόπο, γιατί αυτό απαιτεί η Ένδοξη Ελληνική μας ιστορία και το αίμα αυτών που αγωνίστηκαν για να κρατήσουν την Κύπρο Ελληνική. Όσο υπάρχει έστω και ένας Έλληνας Εθνικιστής, οι Τούρκοι καλά θα κάνουν να φοβούνται!

Δημοσίευση σχολίου