Το Αμερικάνικο Όνειρο - "The American Dream" ένα καταπληκτικό animation film με ελληνικούς υπότιτλους που πρέπει όλοι να δουν (Βίντεο)


Ένα πολύ αποκαλυπτικό, διδακτικό και ευφυώς εμπνευσμένο φιλμ με ελληνικούς υπότιτλους που πρέπει όλοι να δουν, είναι το "The AMERICAN DREAM" (Το Αμερικανικό Όνειρο) - από το "The Provocateur Network" - το οποίο είναι μια ταινία κινουμένων σχεδίων 30 λεπτών, που δείχνει στον αμερικάνικο λαό πως έχει εξαπατηθεί από τις βασικές δομές του κυβερνητικού συστήματος.

Όλοι οι Αμερικανοί προσπαθούν να κατακτήσουν το περιβόητο "αμερικανικό όνειρο", και αυτή η ταινία δείχνει γιατί το (κατά τη γνώμη μας ανέκαθεν ουτοπικό) όνειρό τους απομακρύνεται όλο και πιο πολύ.

Θα δείτε λοιπόν (αν δεν ξέρετε) πώς τα αμερικάνικα χρήματα έχουν δημιουργηθεί... ή πώς λειτουργεί το τραπεζικό σύστημα..., γιατί οι τιμές των σπιτιών ανέβηκαν στα ύψη και... στη συνέχεια, έκαναν βουτιά..., όπως επίσης και ποια πραγματικά είναι η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ είναι και πώς επηρεάζει τους Αμερικάνους πολίτες κάθε μέρα!

Ο σκοπός της ταινίας είναι να εκθέσει και να τερματίσει τον απόκρυφο ρόλο της Κεντρικής Τράπεζας που είναι γνωστή ως Federal Reserve, γνωστή ως "Fed", - υπάρχει και σχετικό σύνθημα "end the fed" - η δημιουργία ενός δίκαιου συστήματος φορολογίας, η επιστροφή σε ένα νόμισμα που θα υποστηρίζεται από τον χρυσό, ο τερματισμός της κουλτούρας της οικονομίας του χρέους, καθώς η επιστροφή σε υγιείς τραπεζικές πρακτικές. Μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της ταινίας στη διεύθυνση:www.theamericandreamfilm.com
Αυτά από εμάς..., απολαύστε το!

Δημοσίευση σχολίου