Απαράδεκτο… (video). Άντε ρε ξυπνήστε, Έλληνες είμαστε!!!


Συγχαρητήρια και μπράβο… Μόνο ειρωνικά θα μπορούσα να σχολιάσω το μένος των διαδηλωτών και πάλι εναντίον της ελληνικής αστυνομίας αλλά και το αντίστροφο! Αλήθεια πιστεύει κανείς από τους εξαγριωμένους και με το δίκαιο σχεδόν όλο δικό τους, ότι εάν σπάσουν το κεφάλι ενός αστυνομικού ή τον κάψουν, θα λυθούν τα προβλήματά τους; Αντίθετα η αστυνομία παίρνει αυτές τις εντολές από την κυβέρνηση που οι ίδιοι οι διαδηλωτές ψήφησαν. Ο αστυνομικός πιστεύετε ότι ζει σε άλλη χώρα; Δεν αντιμετωπίζει και αυτός τα ίδια προβλήματα; Δεν είναι ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας που αγωνίζεται για την οικογένειά του;

Την δουλεία του προσπαθεί να κάνει. Δεν είναι δουλειά θα μου πεις να δέρνει και να χτυπά τον κόσμο, αλλά οι διαταγές που παίρνει, κακώς βέβαια, είναι αυτές. Ας αναρωτηθεί κανείς τι θα έκανε αν ήταν αυτός στην θέση του, αναγκασμένος να πράξει σύμφωνα με τις διαταγές. Αυτό που με στεναχωρεί όμως παραπάνω είναι ότι, κάποιοι γελούν με τις εικόνες αυτές που διαδραματίζονται στο κέντρο της Αθήνας. Γελούν, διότι είναι αυτοί που ευθύνονται για τα δεινά που περνά η χώρα μας αλλά μένουν στο απυρόβλητο… Ας δούμε λοιπόν:
Οι πολιτικοί που μας κυβερνούν κατασπαταλούν το δημόσιο χρήμα, παίρνουν τις μίζες τους, γίνονται οι ίδιοι πλούσιοι μαζί με τους αυλικούς τους, δεν δίνουν δεκάρα για τον απλό λαό, δεν λογοδοτούν πουθενά και τους ακολουθούν τέσσερις , πέντε αστυνομικοί για την ασφάλειά τους, ανεξάρτητα του κόμματος στο οποίο ανήκουν (τα οποία κόμματα χρωστούν 250 εκατομμύρια €) ακόμα και αν βρίζουν τους αστυνομικούς.
Οι μεγαλοδημοσιογράφοι, εξακολουθούν να γράφουν στις φυλλάδες τους , να αποκρύβουν και να ανακοινώνουν από τα στημένα κανάλια τους, ότι η άρχουσα τάξη επιθυμεί, πάντα με το αζημίωτο. (Γιατί δεν λέει κανείς πόσα χρωστάνε στο ΙΚΑ και στην εφορία όλοι αυτοί ); Και σε αυτούς ακολουθούν τέσσερις , πέντε αστυνομικοί για την ασφάλειά τους ακόμα και αν βρίζουν την αστυνομία.
Οι πλούσιοι και ¨γόνοι αριστοκρατικών οικογενειών¨ ρουφάνε καθημερινά τον ιδρώτα και το αίμα των εργαζομένων, καταδυναστεύουν και ξεπουλάνε την Ελλάδα καθημερινά για το δικό τους κέρδος αλλά και σε αυτούς ακολουθούν τέσσερις , πέντε αστυνομικοί για την ασφάλειά τους.
Οι τράπεζες έχουν γίνει ο μεγαλύτερος τοκογλύφος που έχει υπάρξει ποτέ, πάντοτε με την ανοχή της εξουσίας, παίρνοντας τις ελάχιστες οικονομίες των φτωχών αλλά και την μοναδική περιουσία όσων μπόρεσαν να αποκτήσουν ένα σπιτάκι για τη οικογένειά τους, έναντι πινακίου φακής. Αυτές και αν τις προσέχει η αστυνομία.
Έτσι λοιπόν είναι απαράδεκτο, αν μη τι άλλο, να πλακώνονται μεταξύ τους όσοι ουσιαστικά δεν φταίνε για το κατάντημα της χώρας. Από την μία μεριά οι διαδηλωτές και από την άλλη η αστυνομία, που αντιμετωπίζετε πάντα ως το εξιλαστήριο θύμα από την κάθε ¨εκλεγμένη¨ κυβέρνηση, των χαλκευμένων δημοσιογράφων και της οικονομικής ελίτ που δυναστεύει τον λαό και απολύει τους εργαζόμενους, καταντώντας την ζωή του κάθε Έλληνα καθημερινό αγώνα για επιβίωση.
Όσο ξύλο και να πέσει, όσες διαμαρτυρίες και να γίνουν, εάν δεν ξυπνήσει ο Έλληνας δεν γίνετε τίποτα… Δεν μπορεί άλλος να σου φταίει και άλλον να κατηγορείς… Όταν σε πονάει το κεφάλι σου δεν το κόβεις αλλά κοιτάς να βρεις την αιτία που προκαλεί τον πονοκέφαλο. Άντε ρε ξυπνήστε, Έλληνες είμαστε!!!
http://efthimia.gr/wordpress/?p=16087

Δεν υπάρχουν σχόλια :