Μεροληπτική απόφαση υπέρ των τηλεοπτικών σταθμών για χρέη...

Τι γίνετε με τα οικονομικά των ΜΜΕ;
Σήμερα το πρωί μας ήρθε αυτό το mail και σας το παρουσιάζουμε ακριβώς όπως μας το έστειλαν χωρίς να πειράξουμε ούτε μια γραμμή.  Από όσο ψάξαμε δεν είμαστε οι μόνοι που παρουσιάζουμε αυτό το θέμα. Κι όμως... το συγκεκριμένο θέμα ωχριάσε σχέση με... άλλα θέματα που... με το που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, από... κάποια.... πηγή, γίνονται ανάρπαστα από όλα σχεδόν τα blogs και τα sites, με απίστευτους "clopy paste" ρυθμούς αναδημοσίευσης τα περισσότερα (κυρίως blogs) εκ των οποίων ωρύονται και κατηγορούν "τα δορίκτητα ΜΜΕ" για προπαγάνδα και "κιτρινισμό".
Όσο για την εγκυρότητα της είδησης... ψάξτε το για να δείτε αν ισχύει........

"Φυσικά και δεν θα μεταδοθεί από τη διαπλεκόμενη ενημέρωση αυτή η είδηση. 
 Δεν θα μεταδοθεί επίσης και από κανένα ΜΜΕ (Μέσο Μεροληπτικής Ενημέρωσης)  
 Δεν θα διαμαρτυρηθεί κανένα πολιτικό μαγαζί!! 
 Δεν θα διαμαρτυρηθεί κανένας συνδικαλιστικός παρατρεχάμενος της λαμογιάς!

 Το μόνο που μένει είναι λέγω και εσύ και όλοι εμείς να τους ξεφωνίσουμε 
με μαιλς και επιστολές διαμαρτυρίας!!! 
Ευελπιστώ !!!!!  
Μια είδηση που δεν θα μεταδοθεί ποτέ από την τηλεόραση 

Μια είδηση που δεν θα μεταδοθεί ποτέ από την τηλεόραση είναι πως αναβλήθηκε για δεύτερη φορά η επιβολή στα τηλεοπτικά κανάλια του ειδικού φόρου 20% για τις τηλεοπτικές διαφημίσεις. 
Ο φόρος επρόκειτο να επιβληθεί την 1η Ιουλίου, αναβλήθηκε για την 1η Οκτωβρίου και χτες αποφασίστηκε να εφαρμοστεί την 1η Ιανουαρίου του 2013. 
Την ώρα που οι εργαζόμενοι μετατρέπονται με αλλεπάλληλα νομοσχέδια-και επίσημα πια- σε σκλάβους, οι μόνοι σύμμαχοι που έχει η διεφθαρμένη 
κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ είναι οι διεφθαρμένοι καναλάρχες και οι διεφθαρμένοι τηλεδημοσιογράφοι. 
Η κυβέρνηση ξέρει πως η επιβίωσή της εξαρτάται από την επιβίωση των ΜΜΕ που την στηρίζουν (όλων δηλαδή). Και τους τα δίνει όλα. Βέβαια, και η επιβίωση των ΜΜΕ εξαρτάται από τη χρηματοδότηση της κυβέρνησης. Κράτα με, να σε κρατώ. 
 Στις 6 Οκτωβρίου, είχα γράψει ένα κείμενο για το ίδιο θέμα. Τώρα που το ξαναβλέπω, τα είχα γράψει πάρα πολύ ωραία. 
 «Μέχρι πότε θα πληρώνουμε Πρετεντέρη;». 
 Ο Οκτώβριος μπήκε αλλά ούτε κουβέντα δεν ακούγεται για τον ειδικό φόρο 20% στα έσοδα από τις τηλεοπτικές διαφημίσεις - ο φόρος είχε ήδη πάρει αναβολή τρεις μήνες, αφού επρόκειτο να επιβληθεί από την 1η Ιουλίου. Φυσικά, επί ένα χρόνο, έχει γίνει χαμός με τους δημοσίους υπαλλήλους που είναι υπεράριθμοι, τους κουβαλάμε στην πλάτη μας και δεν μας αφήνουν να πάρουμε ανάσα. Ωραία, το εμπεδώσαμε ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι κακοί. Μπορεί κάποιος τώρα να μας εξηγήσει γιατί θα πρέπει να συνεχίζουμε να κουβαλάμε στην πλάτη μας τους νταβατζήδες της διαπλοκής και τα τσιράκια τους;

Είναι κακό να πληρώνουμε περιττούς δημοσίους υπαλλήλους, αλλά δεν είναι κακό να πληρώνουμε τον Μπόμπολα, τον Πρετεντέρη και όλο αυτό το σκουπιδαριό που έχει μαζευτεί στα ιδιωτικά κανάλια. 
 Τα ιδιωτικά κανάλια είναι επιχειρήσεις σε ελεύθερη αγορά. Όποια δεν αντέχουν, ας βάλουν λουκέτο, όπως βάζουν λουκέτο τόσες και τόσες επιχειρήσεις Ελλήνων πολιτών. 
 Ακούσαμε για ελέγχους σε γιατρούς, σε δικηγόρους, σε εστιατόρια - παντού γίνονται έλεγχοι. Στους τηλεοπτικούς σταθμούς πότε θα γίνει έλεγχος; Τις περιουσίες των καναλαρχών και των τηλεδημοσιογράφων ποιος θα τις ελέγξει; 
 Με τα εικονικά τιμολόγια στο Alter τι έγινε; 
 Ήδη, οι ιδιωτικοί τηλεοπτικοί σταθμοί έχουν τεράστια χρέη και επιβιώνουν εξαιτίας της κρατικής διαφήμισης. Τα χρήματα της κρατικής διαφήμισης είναι δικά μας χρήματα. Αν θέλει η κυβέρνηση να πληρώνει την Τρέμη, τον Πρετεντέρη, τον Τσίμα, την Μανωλίδου, την Κορομηλά, τον Λαζόπουλο -και όλο αυτό το σίχαμα που βλέπεις όταν ανοίγεις την τηλεόραση-, ας τους πληρώσει από τα δικά της λεφτά. Από αυτά που φάγαμε μαζί, όπως είπε ο Πάγκαλος.
 Αυτοί οι σκουπιδοτενεκέδες που ονομάζονται «τηλεοπτικά κανάλια» συνεχίζουν να υπάρχουν επειδή τα ταΐζει το κράτος, επειδή δεν πληρώνουν τους φόρους που τους αναλογούν και επειδή χρωστάνε παντού. 

 Γιατί δεν ισχύει το ίδιο και για τις επιχειρήσεις των απλών πολιτών; Κι από πού κι ως πού οι κλέφτες τηλεδημοσιογράφοι γίνονται κάθε βράδυ κριτές όλων των κοινωνικών και επαγγελματικών ομάδων; 
 Ο ειδικός φόρος στα έσοδα από τις τηλεοπτικές διαφημίσεις πρέπει να εφαρμοστεί τώρα.

 Τι; Θα χαθούν θέσεις εργασίας στα κανάλια; Ας χαθούν. Τι προσφέρουν τα κανάλια; Μήπως προσφέρουν ενημέρωση; Προπαγάνδα του κερατά προσφέρουν.
 Μήπως προσφέρουν ψυχαγωγία; Κάθε χρόνο η αποβλάκωση γίνεται όλο και περισσότερη.
 Όσο η κυβέρνηση συντηρεί άχρηστους και ζημιογόνους τηλεοπτικούς σταθμούς και τελειωμένες εφημερίδες, ας μην της κακοφαίνεται όταν κάποιοι μιλούν για χούντα.

 Έχουμε μια χούντα πολιτικών, μεγαλοεκδοτών και καναλαρχών. 
 ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ 
 ΣΒΗΝΟΝΤΑΣ την διεύθυνση του e-mail τους 
 ΠΡΙΝ κάνετε forward" 
Δημοσίευση σχολίου