Η απόλυτη κόντρα: Ferrari 458 Italia VS Ducati 1198S (Βίντεο)


Η «μάχη» μεταξύ αυτοκινήτου και μοτοσικλέτας κρατάει χρόνια. Το αποτέλεσμα συνήθως είναι «Χ» μιας και μηχανάκια υπερτερούν σε εκκινήσεις και «ανοίγματα» αλλά τα αυτοκίνητα είχαν (επαναλαμβάνω "είχαν"…) καλύτερη τύχη στα στροφιλίκια.
Τόσο οι «τετράτροχοι» όσο και οι «δίτροχοι» υποστηρίζουν φανατικά τις απόψεις τους. Την απάντηση θέλησε να δώσει το περιοδικό Motor Trend.  Επιστράτευσε δύο κορυφαίους «μονομάχους» από τις δύο πλευρές και πραγματικά το αποτέλεσμα εκπλήσσει όσους ασχολούνται έστω και λίγο με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.
Μία Ferrari 458 Italia και μία Ducati 1198S έδειξαν τα δόντια τους, κονταροχτυπήθηκαν αλλά η διαδικασία είχε έναν μόνο νικητή. Το δοκιμαστικό χωρίστηκε σε επιταχύνσεις από στάση και χρονομέτρηση σε πίστα.
Ο νικητής ξεκάθαρος μιας και «έσβησε» τον αντίπαλό του. Τώρα η πλευρά των χαμένων θα αρχίσει τα γνωστά «στημένο», «αβανταδόρικο» και «άμα μπαίνανε στην τάδε πίστα (ο Έλληνας ξέρει όλες τις πίστες…) και ο οδηγός δεν είχε φάει φασολάκια και τζατζίκι θα ήταν αλλιώς τα πράγματα» και τα τοιαύτα.
Δείτε το βίντεο και απολαύστε:


Πηγή

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

Πάντως εμένα κανένα δε με χαλάει... ;))