Η κιβωτός της Αποκάλυψης για τη σωτηρία το 2012

Ένας Ρώσος επιστήμονας Eugene Ubiyko πρώην στρατιωτικός μηχανικός κατασκεύασε την "Κιβωτό της Αποκάλυψης" και την ονόμασε έτσι, λόγω της ιδιότητάς της, να μπορεί να σώσει από τις θεομηνίες που θα φέρει το 2012 -έτος της Αποκάλυψης- σύμφωνα με το ημερολόγιο των Μάγια.
Σύμφωνα με τον Ρώσο, η οικονομική κρίση, η κρίση αξιών, η ανεργία, τα διάφορα καταστροφικά καιρικά φαινόμενα, η οικολογική καταστροφή και όλα τα συναφή, είναι οιωνοί που προβλέπουν -κατά την αποκάλυψη- το τέλος του κόσμου.
Υπάρχει όμως λύση...!
Η κιβωτός που έχει κατασκευάσει ο Ρώσος πρώην στρατιωτικός μηχανικός, είναι μία πλήρως εξοπλισμένη κάψουλα, ικανή να εγγυηθεί τη σωτηρία του ανθρώπινου είδους..!
Η «κιβωτός ή κάψουλα της Αποκάλυψης» όπως την αποκαλεί ο εφευρέτης της αυτής, είναι ειδικά σχεδιασμένη για να αντέχει σχεδόν τα πάντα:
• Έχει τέσσερα στρώματα μόνωσης
• Μπορεί να κυλήσει και να προσγειωθεί ανάποδα χωρίς να πάθει βλάβη
• Αντέχει σεισμούς
• Είναι ανθεκτική στη λάβα
• Δεν επηρεάζεται από ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία και γεω-μαγνητικές θύελλες
• Είναι εξοπλισμένη με σύστημα ανανέωσης του αέρα και παροχής οξυγόνου
Μάλιστα είναι διαμορφωμένη ώστε να μπορεί να φιλοξενήσει έως και τέσσερα άτομα και να τα συντηρήσει μέχρι και για 40 ημέρες.

Οι προετοιμασίες για την κάψουλα έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί και το κόστος διαμονής στο ρώσικο θάλαμο σωτηρίας είναι περίπου στα 80.000 δολάρια και ήδη έχει βρει ανταπόκριση στους γείτονες του Ubiyko, οι οποίοι έχουν κιόλας κλείσει θέση και αναμένουν.
Ο ίδιος δηλώνει πως ακόμη και αν δεν συντελεστεί το τέλος του κόσμου το 2012, η εφεύρεσή του μπορεί να αξιοποιηθεί και ως σάουνα ή βιομηχανικός καταψύκτης! Μάλιστα, παρακινεί την ρωσική κυβέρνηση να του παραγγείλει όσο είναι νωρίς, μερικές χιλιάδες αντίτυπα, για περίπτωση εκτάκτου ανάγκης.
Το μόνο σίγουρο είναι πως η εμπορευματοποίηση της ανασφάλειας του κόσμου απέναντι σε μια ενδεχόμενη ολοκληρωτική καταστροφή καλά κρατεί...
Για να δείτε το σχετικό βίντεο πατήστε εδώ.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :