ΑΕΚ - Ο προβληματισμός, ο τελικός και τα σενάρια

Η ΑΕΚ, με μια ακόμα κακή εμφάνιση στο ενεργητικό της (0-0 με τον Ηρακλή), ρίχνεται στη "μάχη" του τελικού του κυπέλλου και των πλέι οφ, με τον Μανόλο Χιμένεθ να έχει πολλή δουλειά ενόψει του μίνι πρωταθλήματος. Την ίδια ώρα, τα σενάρια για την επόμενη μέρα στην Ένωση ολοένα και αυξάνονται.
Η ατάκα του προπονητή της ΑΕΚ σχετικά με την απόδοση των ποδοσφαιριστών του απέναντι στον "γηραιό" ήταν χαρακτηριστική: "Μπορούμε να πούμε από τη μία ότι πήραμε πολύ χαλαρά το σημερινό ματς και βεβαίως γνωρίζοντας ότι αυτό που παίζουμε σε δύο εβδομάδες είναι πιο σημαντικό, σήμερα (χθες) δεν είχαμε την απαιτούμενη απόδοση".

Βέβαια και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές δεν κρύφτηκαν πίσω από το δάκτυλο τους: "Θέλουμε βελτίωση Δεν πρέπει να ψάχνουμε δικαιολογίες. Δεν παίξαμε όπως θέλαμε. Ξεχνάμε το σημερινό παιχνίδι. Έρχεται το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς για εμάς και πρέπει να αφοσιωθούμε στον Ατρόμητο", ανέφεραν στις μεταξύ τους συζητήσεις στα αποδυτήρια.

Ο Μανόλο Χιμένεθ από τη μεριά του πάντως πρέπει να δουλέψει πολύ για να έρθει αυτή η βλετίωση. Και δεν θα χρειαστούν μόνο λόγια αλλά και έργα. Άλλωστε η κατάκτηση του κυπέλλου αποτελεί τον μεγάλο στόχο των "κιτρινόμαυρων" για τη φετινή σεζόν. Και κανείς στις τάξεις της ομάδας δεν θέλει να σκέφτεται τι θα συμβεί αν δεν κατακτηθεί το τρόπαιο.

Σε ό, τι αφορά τα πλέι οφ, η Ένωση ξεκινά την προσπάθεια της από τη δεύτερη θέση της ειδικής βαθμολογίας με έναν βαθμό στο ενεργητικό της. Τρεις έχει ο πρώτος, Παναθηναϊκός και από μηδέν ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός Βόλου.

Τα σενάρια και οι Supporters

Στα διοικητικά, μετά τη διάψευση των σεναρίων περί Lottomatica για την ΑΕΚ, νέα σενάρια επιμένουν και κάνουν λόγο όχι μόνο για υπαρκτό ενδιαφέρον των Ιταλών, αλλά και για εφοπλιστή που είναι έτοιμος να μπει μπροστά. Αυτός δεν είναι ο Γιώργος Δαλακούρας, αλλά ένας εφοπλιστής που ετοιμάζεται να εμφανιστεί στο προσκήνιο.

Μάλιστα, εάν προχωρήσει αυτή η κίνηση θα την στηρίξει και ο Δημήτρης Μελισσανίδης, όπως λένε οι άνθρωποι που προχωρούν την κίνηση για την εξεύρεση λύσης στην ΑΕΚ.

Από εκεί και πέρα υπάρχει και η λύση των Supporters, με τον πρόεδρο τους και μέλος του Δ.Σ. της ΑΕΚ, Μάκη Κασνακίδη να επεξεργάζεται την ιδέα μετατροπής της ΠΑΕ σε εταιρία λαϊκής βάσης. Μάλιστα έχει ξεκινήσει επαφές με πρώην και νυν μετόχους για να δει αν θα μπορούσε να προχωρήσει μια τέτοια κίνηση.
Πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :