Ψεύτικο τελικά το βίντεο του ακρωτηριασμένου εξωγήινου;

Ψεύτικο βγάλαν τελικά το βίντεο του ακρωτηριασμένου εξωγήινου οι Ρωσικές αρχές, το οποίο έχει κάνει θραύση στο YouTube.

Στις εκθέσεις της ιστοσελίδας 7d.org.ua το μικροσκοπικό "σώμα του νεκρού εξωγήινου" (όπως περιπαιχτικά το αποκαλούν) λένε πως ήταν απλώς μια φάρσα και πως αυτό που φαίνεται στο βίντεο αποτελείται από το δέρμα ενός κοτόπουλου που γεμίστηκε με ψωμί. Η αστυνομία αμφισβήτησε τους άνδρες που υποστήριξαν ότι βρήκαν το "πτώμα" και υποτίθεται ότι ομολόγησαν οι ίδιοι τη δημιουργία του.

Ο αρχισυντάκτης της τοπικής εφημερίδας Kabansk-Info λέει ότι αρχικά σκέφτηκε πως ήταν το σώμα ενός βρέφους στο βίντεο και ειδοποίησε την αστυνομία. Οι αξιωματικοί που άρχισαν αμέσως τη διερεύνηση προσδιόρισαν αμέσως τον υποτιθέμενο δημιουργό και πηγαίνοντας στο σπίτι του τον ρώτησαν για το σώμα στο επίμαχο βίντεο. Τότε λοιπόν ισχυρίζονται πως ο φοβισμένος άνθρωπος έδειξε τις υπάρχουσες πληροφορίες κι έτσι ανακάλυψαν πως πρόκειται για ένα πλαστό πτώμα εξωγήινου. Ήταν μάλιστα ζωγραφισμένο με "εξωγήινα χρώματα" λένε.

Τώρα όσον αφορά την τιμωρία που επεβλήθη στον φαρσέρ, η μόνη δυνατή τιμωρία για ένα τέτοιο κόλπο, δεδομένου ότι δεν μπορεί να θεωρηθεί έγκλημα, λέει η έκθεση, είναι η επίπληξη.

Οι σκηνές αυτού του βίντεο λήφθηκαν κοντά στο χωριό Kamensk στη Ρωσική Δημοκρατία Buryatia, βόρεια της λίμνης Βαϊκάλης και τα τοπικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι υπήρξαν κι άλλες πολλές αναφορές για εμφανίσεις UFO στην περιοχή τον Μάρτιο, μερικές όμως από αυτές αργότερα αποδόθηκαν στην βομβαρδιστική εκπαίδευση που έγινε σε ένα κοντινό στρατιωτικό πεδίο.
(Όσοι δεν είδατε ή όσοι θέλετε να ξαναδείτε το βίντεο πατήστε εδώ )

Δεν υπάρχουν σχόλια :