Παραμένει στον Ολυμπιακό ο Βαλβέρδε

Για δύο χρόνια τελικά θα παραμείνει στον Ολυμπιακό ο Βαλβέρδε.

Η επιθυμία την οποία εξέφρασε να πάει στην Πριμιέρα Ντιβιζιόν αφορά το μέλλον. Αυτήν την απάντηση έδωσε η διοίκηση του Ολυμπιακού, διαψεύδοντας τα ελληνικά και ισπανικά δημοσιεύματα, που παρουσίαζαν τον προπονητή της ομάδας να επιθυμεί την επιστροφή του στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Η πειραϊκή ΠΑΕ χαρακτήρισε “λήξαν” το θέμα υπενθυμίζοντας ότι το συμβόλαιο του Ισπανού έχει διετή διάρκεια. Εγινε γνωστό μάλιστα ότι σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο Βαλβέρδε με τους ανθρώπους της διοίκησης διαβεβαίωσε ότι δεν σκέφτεται να αποχωρήσει για άλλη ομάδα στο άμεσο μέλλον και ότι αυτό που δήλωσε προ ημερών ότι η φυσική του θέση είναι στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, αποτελεί μία επιθυμία για το απώτερο μέλλον.

"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός όσον αφορά διάφορα δημοσιεύματα ή φερόμενες δηλώσεις, οι οποίες επιχειρείται να αξιοποιηθούν προκειμένου να εξαχθούν λανθασμένα συμπεράσματα, οφείλει να υπενθυμίσει ότι η σχέση της με τον προπονητή κ. Ερνέστο Βαλβέρδε είναι μια σχέση η οποία στηρίζεται σε αμοιβαία εκτίμηση και εμπιστοσύνη" αναφέρεται στην ανακοίνωση της πειραϊκής ομάδας. "Το συμβόλαιο με τον κ. Βαλβέρδε, όπως επανειλημμένα έχουμε τονίσει, έχει διάρκεια δύο έτη. Οι οποιεσδήποτε άλλες αναφορές ή προσπάθειες να αμφισβητηθεί αυτή η συνεργασία, την ώρα δε που το Πρωτάθλημα είναι ακόμα σε εξέλιξη, στόχο έχουν την αποσταθεροποίηση και την δημιουργία προβλημάτων στην ομάδα μας και μάλιστα χωρίς κανέναν απολύτως λόγο."
http://www.enet.gr
Δημοσίευση σχολίου