Τον Ιούνιο στο St. Moritz η συνάντηση της Λέσχης Bilderberg για το 2011

Η σκιώδης ομάδα, γνωστή ως Λέσχη Bilderberg θα πραγματοποιήσει την καθιερωμένη ετήσια συνάντησή αυτού του έτους από 9 έως 12 Ιουνίου στην πόλη θέρετρο του St. Moritz, στη νοτιοανατολική Ελβετία, αλλά θα έχουν αρκετή παρέα.

Το St. Moritz βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το Νταβός όπου είναι το μέρος που γίνεται τακτικά η δαπανηρή συνάντηση χιλιάδων τραπεζιτών, πολιτικών ηγετών και άλλων προεστών, το λεγόμενο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ.

Όμως, σε αντίθεση με το Νταβός, όπου ο Τύπος είναι πάντα ευπρόσδεκτος, η Λέσχη Bilderberg εξακολουθεί να προσπαθεί να διατηρεί την απόλυτη μυστικότητα.

Η Bilderberg έχει συνεδριάσει στην Ελβετία, τέσσερις φορές τα τελευταία χρόνια, αλλά ποτέ στην ίδια πόλη. Κανονικά, όταν η "Τριμερής Επιτροπή" (TC) συνεδριάζει στη Βόρεια Αμερική, η "αδελφή" της η Bilderberg κάνει το ίδιο, επίσης. Φέτος, οι της TC θα συναντηθούν στην Ουάσιγκτον από 8 έως 10 Απριλίου, αλλά τα μέλη της Μπίλντερμπεργκ σε μια προσπάθεια να ξεγελάσουν τον Τύπο αποφεύγουν τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η Bilderberg έχει χαρακτηριστεί ως η πιο κλειστή και μυστικοπαθής λέσχη στον κόσμο και για να γίνει κάποιος δεκτός, πρέπει να είναι ιδιοκτήτης, ή κάποιας πολυεθνικής τράπεζας, ή κάποιας πολυεθνικής εταιρείας, ή κάποιας χώρας. Από την πρώτη κιόλας συνεδρία της το 1953, έχουν συμμετάσχει σε αυτές τις συναντήσεις της, οι κορυφαίοι δολοπλόκοι του πλανήτη, διαπρεπή οικονομικά μυαλά και ηγέτες του κόσμου.

Τα μέλη της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ (Bilderbergers) και οι "Trilateralists" (δηλ. τα μέλη της Τριμερούς Επιτροπής) ελπίζουν ότι από τη στιγμή που θα συναντηθούν, ένα μέρος της κοινής τους ατζέντας θα υλοποιηθεί: μια εισβολή των ΗΠΑ στη Λιβύη για να οδηγήσει σε αύξηση της ταραχής στη Μέση Ανατολή έτσι ώστε η Αμερική να μπορεί να πάει σε πόλεμο με το Ιράν, εξ ονόματος του Ισραήλ.

Όπως έχει συμβεί εδώ και πολλά χρόνια, τα μέλη της Μπίλντερμπεργκ θα αρχίσουν να "κλαίνε" γοερά για το πώς οι "κακοί εθνικιστές" μπλοκάρουν τις προσπάθειές τους για την επίτευξη της παγκόσμιας κυβέρνησης. Θα διατάξουν την αύξηση των τιμών του πετρελαίου ώστε οι απελπισμένοι Αμερικανοί να γίνουν πιο πρόθυμοι να παραχωρήσουν την εθνική τους κυριαρχία σε μια παγκόσμια κυβέρνηση. Θα προωθήσουν τους πολέμους για το κέρδος, και θα προωθήσουν το αίτημα για μια παγκόσμια κυβέρνηση (ως το μόνο μέσο) για την επιβολή της ειρήνης, λες και η ειρήνη είναι κάτι που μπορεί να επιβληθεί.

Πάντως, είναι ειρωνικό το γεγονός ότι οι συμμετέχοντες στην Bilderberg αγαπούν τόσο πολύ την Ελβετία, επειδή η πολιτική της Ελβετίας, είναι εκ διαμέτρου αντίθετη με τις πολιτικές αντιλήψεις των μελών της Bilderberg. Η Ελβετία έχει δηλώσει ότι είναι μια μη-παρεμβατική ουδέτερη χώρα πριν από τέσσερις αιώνες και μάλιστα από τότε, δεν έχει εμπλακεί ποτέ και σε κανένα από τους αιματηρούς πολέμους που έχουν γίνει στον κόσμο.

Τους Bilderbergers θα τους περιμένει ένας δυνατός χαιρετισμός από ευρωπαϊκά και αμερικάνικα ανεξάρτητα μέσα ενημέρωσης, καθώς στην Ευρώπη, οι μεγάλες μητροπολιτικές εφημερίδες από το Παρίσι, το Λονδίνο και άλλες πόλεις, ασχολούνται σημαντικά με την κάλυψη της Bilderberg. Στις ΗΠΑ όμως, εφημερίδες όπως η Washington Post, η New York Times, η Los Angeles Times και πολλές άλλες, θα υποβληθούν (ως συνήθως) σε φίμωση, επειδή οι κορυφαίοι εκπρόσωποί τους είναι και οι ίδιοι μεταξύ των συμμετεχόντων στις συναντήσεις της Bilderberg.
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :