Ανοίγει το Alter τη Δευτέρα

Στις 8 σήμερα το βράδυ (Πέμπτη), οι τεχνικοί, οι δημοσιογράφοι και οι διοικητικοί υπάλληλοι του Alter έκαναν αποδεκτή την πρόταση του κ.Γ. Κουρή για πληρωμή μέρους των οφειλομένων και επιστρέφουν τη Δευτέρα στη δουλειά τους εφόσον μέχρι τότε έχουν καταβληθεί στις τράπεζες 2.300 ευρώ για τον κάθε δημοσιογράφο και διοικητικό υπάλληλο, καθώς και 2.600 ευρώ για κάθε τεχνικό.

Ο μεγαλομέτοχος του Αlter, κ. Γ.Κουρής με συντονισμένες κινήσεις έθεσε στη διάθεση των εργαζόμενων του σταθμού, το χρηματικό ποσό που χρειάζεται για κάλυψη μέρος των αναγκών τους, προσθέτοντας ότι εκτός από τα προαναφερθέντα ποσά που θα πάρει ο κάθε ένας, στις 15 Ιουνίου θα καταβληθεί το 50% του μισθού του Μαΐου και τέλος Ιουνίου το άλλο 50% για την εξόφληση του Μαΐου.

Από κει και πέρα θα κυλάει κανονικά η μισθοδοσία των εργαζομένων, καθώς στις 15 Ιουνίου εκδικάζεται στο πρωτοδικείο και η αίτηση της ιδιοκτησίας του Alter για υπαγωγή στις προστατευτικές διατάξεις του άρθρου 99. Σε αυτά ρέπει να προστεθεί και πρόσφατη επίσημη δήλωση του εκπροσώπου του κυπριακού ομίλου επενδυτών «Argo», κ.Τάσου Καζίνου, ότι από 1ης Σεπτεμβρίου, η ομάδα των επενδυτών θα καταβάλλει 25 εκατομμύρια ευρώ για την απρόσκοπτη, από κει και πέρα λειτουργία του Alter για τα επόμενα 2 χρόνια.

Ήδη οι εκπρόσωποι των εργαζομένων στο Alter τους ενημερώνουν με την άμεση προοπτική να λειτουργήσει το κανάλι κανονικά από τη Δευτέρα το πρωί, εφόσον μέχρι τότε έχει γίνει η κατάθεση των χρημάτων από την πλευρά Κουρή στις τράπεζες για την πληρωμή μέρους των οφειλομένων. 
newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :