Νέα νίκη για Φέτελ

Δύο στα δύο για τον παγκόσμιο πρωταθλητή της Φόρμουλα 1 Σεμπάστιαν Φέτελ και τη Red Bull στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Γερμανός ξεκίνησε φουριόζος, καθώς μετά την Αυστραλία νίκησε και στη Μαλαισία στην πίστα του Σέπανγκ, στέλνοντας παράλληλα ένα ηχηρό μήνυμα στους αντιπάλους του.

Από το 2004 είχε να συμβεί ένας οδηγός να κερδίσει τα δύο πρώτα γκραν πρι της σεζόν. Τότε ήταν ο Μίχαελ Σουμάχερ, τώρα είναι ο Σεμπάστιαν Φέτελ, που δικαιώνει αυτούς που του «κόλλησαν» το προσωνύμιο «Baby Σουμάχερ». Δύο στις δύο δεύτερες θέσεις έχει πλέον και η Μακ Λάρεν, στη Μελβούρνη με τον Χάμιλτον και προχθές στο Σεπάνγκ με τον Μπάτον. Το καταπληκτικό «δύο στις δύο» αλλά για την 3η θέση συμπληρώνει η Λότους-Ρενό, με τον Πετρόφ στην πρεμιέρα και τον Χάιντφελντ στη Μαλαισία! Στον αντίποδα, συνεχίζουν να απογοητεύουν Φεράρι και Μερσέντες.

Το τρίτο γκραν πρι της σεζόν θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή στην Κίνα. Στην παγκόσμια κατάταξη οδηγών, ο Φέτελ έφτασε ήδη τους 50 βαθμούς και ακολουθούν οι Μπάτον (26), Χάμιλτον (24), Ουέμπερ (22), Αλόνσο (20), Μάσα (16), Πετρόφ και Χάιντφελντ (15). Στη βαθμολογία των κατασκευαστών προηγείται η Red Bull με 72 βαθμούς και ακολουθούν η Μακ Λάρεν με 50 και η Φεράρι με 36.
enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :