Λοβέρδος: "Θέτω τον εαυτό μου στη διάθεση του πρωθυπουργού!"

Βόμβα εξαπέλυσε σήμερα ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος σε συνέντευξη Τύπου προς τους διαπιστευμένους συντάκτες του υπουργείου Υγείας. Ο υπουργός έθεσε ουσιαστικά θέμα παραμονής του στην κυβέρνηση λέγοντας χαρακτηριστικά ότι θέτει τον εαυτό του στη διάθεση του πρωθυπουργού, διατυπώνοντας παράλληλα αντιρρήσεις για την ακολουθούμενη οικονομική πολιτική και τον τρόπο λειτουργίας της κυβέρνησης.

Ο κ. Λοβέρδος αφού πρώτα έκανε έναν απολογισμό της θητείας του στο υπουργείο Υγείας πέρασε σε επισημάνσεις και... κριτική.

Όπως είπε, η κυβέρνηση βρίσκεται σε σύγχυση από τον Φεβρουάριο και μετά, ενώ ζήτησε το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα να εγκριθεί με αυξημένη πλειοψηφία 180 βουλευτών.

Ο κ. Λοβέρδος είπε χαρακτηριστικά: «Εγώ σε νεφελώδεις και αντιφατικές πολιτικές δεν έχω θέση» ενώ υπογράμμισε ότι ένα νέο Μνημόνιο θα πρέπει να εγκριθεί από το σύνολο των υπουργών και όχι μόνο από τον Γ. Παπακωνσταντίνου, αφήνοντας αιχμές κατά των υπουργών που με τη στάση τους δεν αφήνουν την κυβέρνηση να προχωρήσει. Όπως υπογράμμισε: "Δε χωρούν ενοχικές στάσεις και αμφισημίες στην κυβέρνηση", προσθέτοντας ότι η αμηχανία της κυβέρνησης και η στάση των συνδικάτων δίνουν το λάθος μήνυμα.
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :