Σε κλοιό "Αγανακτισμένων" και ΜΑΤ το κέντρο της Αθήνας

Πρωτοφανή μέτρα ασφαλείας έχει πάρει από νωρίς το πρωί η Ελληνική Αστυνομία γύρω από τη Βουλή καθώς οι «Αγανακτισμένοι» έχουν περικυκλώσει τη Βουλή και να εμποδίσουν τη συζήτηση για το Μεσοπρόθεσμο, που έχει προγραμματιστεί για σήμερα.

Χιλιάδες αγανακτισμένοι πολίτες έχουν αποκλείσει από το πρωί της Τετάρτης τη Βουλή στήνοντας μάλιστα φράγμα μπροστά στο κοινοβούλιο. Οι αγανακτισμένοι, βρίσκονται περιμετρικά του Μεγάρου Μαξίμου και του προεδρικού Μεγάρου.

Από τις 7 το πρωί οι αγανακτισμένοι συγκεντρώθηκαν στα τρία σημεία που είχαν κληθεί να μεταβούν. Έξω από τη Βουλή, τον Ευαγγελισμό και το Παναθηναϊκό Στάδιο, ενώ δηλώνουν ότι θα παραμείνουν για τουλάχιστον 24 ώρες.

Κλειστό είναι το κέντρο της Αθήνας προς Σύνταγμα από το ύψος του Χίλτον, η Β. Κωνσταντίνου και στα δύο ρέυματα και ο σταθμός του μετρό «Ευαγγελισμός».

Εντύπωση προκαλεί ο μεγάλος τοίχος που έχουν υψώσει οι αστυνομικοί στην Βασιλίσσης Σοφίας στο ύψος των ανθοπωλείων. Ενας τοίχος από σίδερο και πλέξιγκλας κόβει τον δρόμο στα δυο και κάνει την Βουλή απροσπέλαστη. 
Δημοσίευση σχολίου