Επιστολή-βόμβα βουλευτών του ΠΑΣΟΚ στο Γιώργο Παπανδρέου

Επιστολή-βόμβα προς τον πρωθυπουργό κ. Γιώργο Παπανδρέου για το μεσοπρόθεσμο ετοιμάζουν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι βουλευτές θα ζητάνε να γίνει ένας απολογισμός για τον ενάμιση χρόνο διακυβέρνησης ΠΑΣΟΚ, αλλά και σύγκλιση των οργάνων (Κοινοβουλευτική Ομάδα και Κοινοβουλευτικοί Τομείς Εργασίας), στο πλαίσιο των οποίων θα συζητηθεί το Μεσοπρόθεσμο, ώστε να μην αναγκαστούν και πάλι οι βουλευτές να το ψηφίσουν με τη διαδικασία του κατεπείγοντος.

Το γενικότερο πνεύμα των βουλευτών είναι ότι διαφωνούν με το να έρθει το μεσοπρόθεσμο ως ένα άρθρο και λένε χαρακτηριστικά: «Δεν είναι δυνατόν να μπαίνει σε ένα άρθρο, η πώληση της ΔΕΗ, του ΟΤΕ και του Ιππόδρομου».

Αφήνεται μάλιστα να εννοηθεί ότι αν δεν αλλάξουν τα πράγματα, είναι αποφασισμένοι να μην το ψηφίσουν στη Βουλή.

Υπενθυμίζεται ότι ο βουλευτής Κοζάνης του ΠΑΣΟΚ Αλέκος Αθανασιάδης, αλλά και ο Παναγιώτης Κουρουμπλής έχουν ήδη δηλώσει δημόσια ότι θα καταψηφίσουν την πώληση ΟΤΕ και ΔΕΗ.

Η επιστολή προς τον κ. Γιώργο Παπανδρέου έχει συνταχθεί και βρίσκεται στη διαδικασία συλλογής υπογραφών.

Την έχουν υπογράψει μέχρι στιγμής ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο Έκτωρ Νασιώκας, η Σοφία Γιαννακά, η Σούλα Μερεντίτη, η Εύα Καϊλή και ο Βασίλης Γερανίδης.

Σήμερα το πρωί ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Κουρουμπλής μιλώντας στον σταθμό Βήμα 99,5, είπε: «Ζητάμε να γίνει συζήτηση γιατί υπάρχουν προβληματισμοί σε διάφορα επίπεδα».

Προειδοποίησε επίσης ότι θα υπάρξουν προβλήματα εάν το Πρόγραμμα πάει στη Βουλή χωρίς να έχει προηγηθεί συζήτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια :