Αποχώρηση της Αριστεράς από τη Βουλή ζητά ο Αλ. Αλαβάνος

Να αποχωρήσουν οι κοινοβουλευτικές δυνάμεις της Αριστεράς, αλλά και κάθε βουλευτής τους ξεχωριστά, "από τη Βουλή της ντροπής και να δώσουν το παρών τους, ως απλοί πολίτες, στο Σύνταγμα", ζήτησε, με δήλωσή του, ο επικεφαλής του Μετώπου Αλληλεγγύης και Ανατροπής, Αλέκος Αλαβάνος.

Ο Αλ. Αλαβάνος αναφέρει στη δήλωσή του ότι το Μέτωπο "από τις ημέρες των μεγάλων κινητοποιήσεων, του Μάη του 2010, είχε εκφράσει την άποψη ότι οι βουλευτές της Αριστεράς θα έπρεπε να αποχωρήσουν από τη Βουλή της κατάργησης της λαϊκής κυριαρχίας και να πρωταγωνιστήσουν σε έναν «ανένδοτο αγώνα», για να φύγει η κυβέρνηση και να τεθεί τέλος στην ποδηγέτηση της Ελλάδας από την Τρόικα".

Η Αριστερά δεν φέρει ευθύνη για το Μνημόνιο ή την Τρόικα, τονίζει ο κ. Αλαβάνος και προσθέτει ότι η Αριστερά τα έχει αντιπαλέψει σταθερά, αλλά, όπως σημειώνει, με την κοινοβουλευτική της παρουσία, δεν έχει μπορέσει να αναδείξει και να πείσει για τη διαφορετική της αντίληψη, πρακτική, αξίες και στη συνείδηση του μεγαλύτερου μέρους της κοινωνίας καταγράφεται ως ένα κρίκος του πολιτικού συστήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια :