Φρικτή δολοφονία επτά ανθρώπων στις ΗΠΑ

Ένοπλος σκότωσε επτά ανθρώπους, μεταξύ των οποίων και δύο παιδιά, σε δύο σπίτια στο δυτικό Μίσιγκαν στις ΗΠΑ χθες Πέμπτη και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή παίρνοντας μαζί του δύο ομήρους ενώ η αστυνομία τον κατεδίωκε, ανακοίνωσαν οι αρχές.

Ο ύποπτος ο οποίος ονομάζεται Ρόντρικ Ντάντζλερ απελευθέρωσε έναν από τους ομήρους όταν η αστυνομία περικύκλωσε ένα από τα σπίτια στο Γκραντ Ράπιντς όπου είχε καταφύγει.


"Απελευθέρωσε έναν από τους ομήρους που κρατούσε. Πρόκειται για μία 53χρονη γυναίκα, ένοικο του σπιτιού," ανακοίνωσε ο επικεφαλής της αστυνομίας του Γκραντ Ράπιντς, Κέβιν Μπελκ.


"Ελπίζουμε να συνεχίσουμε τις διαπραγματεύσεις μαζί του και να παραδοθεί," πρόσθεσε ο ίδιος.


Η αστυνομική καταδίωξη ακολούθησε την ανακάλυψη των πτωμάτων πέντε ενηλίκων και δύο παιδιών σε δύο διαφορετικά σημεία της πόλης. Σε αυτήν συμμετείχαν ελικόπτερα της αστυνομίας, δυνάμεις της ομοσπονδιακής αστυνομίας και της τοπικής.


Κατά την διάρκεια της καταδίωξης ο Ντάντζλερ άνοιξε πυρ κατά των αστυνομικών πολλές φορές και εκείνοι ανταπέδωσαν τα πυρά. Δύο περαστικοί τραυματίστηκαν.


Οι αρχές δεν γνωρίζουν το κίνητρό του, αλλά εκτιμούν ότι είχε σχέσεις με τουλάχιστον ένα πρόσωπο από το κάθε σπίτι όπου πραγματοποίησε τις επιθέσεις του, είπε ο Μπελκ.


Οι όμηροι φέρεται ότι ήταν άγνωστοι στον Ντάντζλερ.

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :