Ντοκιμαντέρ - "Το Αλφάβητο της Αλήθειας." (Βίντεο)

Το Αλφάβητο της Αλήθειας είναι μια σειρά ντοκιμαντέρ, αποτελούμενο από 24 κεφάλαια μικρού και μεγάλου μήκους. Διατίθεται δωρεάν στο internet καθαρά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο. Η σειρά δεν ασχολείται με θεωρίες συνωμοσίας αλλά με γεγονότα. Είναι μια συλλογή πληροφοριών, αποσπασμάτων
ντοκιμαντέρ, σεμιναρίων και ερευνών, Ελλήνων και ξένων ανεξάρτητων και μη ερευνητών, δημοσιογράφων, utubers και bloggers. Στηρίξτε την προσπάθεια ενημέρωσης, με δημοσίευση των επεισοδίων όσο μπορείτε. Να είστε καλά...Έλληνες ξυπνήστε και δείτε όλα αυτά που γίνονται και βρίσκονται καθαρά μπροστά μας μα απλά εμείς όλοι κωφεύουμε "σφυρίζοντας αδιάφορα..." και όλο και περισσότερο θεωρούμε τους εαυτούς μας ανίκανους να πολεμήσουμε αυτό το βδελυρό σύστημα βουλιάζοντας καθημερινά στους καναπέδες μας, αφήνοντας τις τύχες της ζωής μας σε ανδρείκελα και αυτούς που συνεχίζουν να υπονομεύουν ό,τι με κόπο αίμα και ομόνοια κατάκτησαν οι πρόγονείς μας. Φτάνει πια! Πρέπει να τους σταματήσουμε δίχως να υπολογίζουμε το κόστος, να προπαγανδίζουν και να χειραγωγούν τις σκέψεις, τις πράξεις, "τα θέλω" και γενικότερα όλη την ιδιοσυγκρασία μας.
Είναι αδιανόητο να σκέφτεται κανείς πως σε αυτόν εδώ τον τόπο, που γεννήθηκε η Δημοκρατία, η Φιλοσοφία, ο Ορθολογισμός, οι βάσεις της επίσημης Ιατρικής με τις γνώσεις και τη διδασκαλία του Ιπποκράτη κι άλλες επιστήμες οι οποίες βασίζονται σε Ελληνικής ορολογίας λέξεις και με ένα μοναδικό Πολιτισμό που έχει επηρεάσει και διδάξει όλο τον κόσμο, πειραματίζονται σε σχεδόν όλες τις εκφάνσεις που χαρακτηρίζουν τον Ελληνικό, λαό οι ολίγοι που κινούν παγκοσμίως τα νήματα γιατί απλά και μόνο αισθάνονται και είναι κατώτεροι μας κι εμείς στεκόμαστε στωικά και τους κοιτούμε να μας διαλύουν και το μόνο που κάνουμε είναι να .
Μας έχουν αδρανοποιήσει την ελεύθερη βούλησή μας (που πάντα πρωτοτυπούσε...), μας έχουν σπείρει τη διχόνοια, μας έχουν αλλάξει και εξαλείψει συνήθειες, ήθη κι έθιμα και ό,τι άλλο μας ενώνει σαν λαό και σαν έθνος.
Τι άλλο πρέπει να μας κάνουν δηλαδή για να αντισταθούμε και να πάρουμε δίχως ψεύτικες και κατασκευασμένες διχόνοιες, αλλά ομογενοποιημένα την κατάσταση στα χέρια  μας;
Δημοσίευση σχολίου