Deutsche Bank: "Χρειάζεται ένας επιπέδου Ιησού για να σωθεί το ευρώ".

Προσπαθούν να μας φέρουν κάποιον; "Χρειάζεται ένας επιπέδου Ιησού για να σωθεί το ευρώ". Όταν άνθρωποι τελείως υλιστές όπως στελέχη της Deutsche Bank αρχίζουν και σου λένε ότι χρειάζεται μια προσωπικότητα επιπέδου Ιησού Χριστού, για να σωθεί η ευρωζώνη, τότε ανησυχείς για δύο λόγους.
Πρώτων γιατί η κατάσταση έχει ξεφύγει από τα χέρια των παγκοσμίως οικονομικοκοινωνικών μαθητευόμενων τεχνοκρατών (βλέπε Goldman Sachs...), και δεύτερον γιατί ξαφνικά αρχίζουν να μιλούν ανοιχτά για κάποια συγκεκριμένη προσωπικότητα επιπέδου Ιησού που όλως περιέργως δηλαδή θα είναι σεβαστή από όλα τα έθνη όλου του κόσμου και που ως δια μαγείας θα λύσει όλα μας τα προβλήματα σε όλο τον πλανήτη κάτι που ουδείς από αυτούς τους ηγέτες που ξέρουμε έως τώρα δε διαθέτει την νοημοσύνη για να λύσει.

Ως γνωστόν κατά τας γραφάς ο Ιησούς Χριστός δεν είναι να έρθει ακόμα, καθώς... προηγείται... κάποιος... άλλος...! "Κάποιος" ο οποίος θα είναι ο Αντίχριστος και θα έρθει για να "λύσει" τα υλικής φύσεως  προβλήματα που θα έχει ο κόσμος πριν βγάλει το ψεύτικο προσωπείο του και προσπαθήσει να κυριαρχήσει υλικά αλλά και κυρίως πνευματικά όλο τον κόσμο.

Μήπως λοιπόν αυτή η δήλωση ταιριάζει πολύ στην παραπάνω ιστορία;

Δεν υπάρχουν σχόλια :