Ποιοι τελικά είναι οι οι illuminati και πως μπορούμε να καταπολεμήσουμε την Νέα Τάξη Πραγμάτων; (Βίντεο)

Ποιοι τελικά είναι οι illuminati και πως μπορούμε να καταπολεμήσουμε την Νέα Τάξη Πραγμάτων;
Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο και θα καταλάβετε πως δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια εύθραυστη καλά κεκαλυμμένη συνομοταξία ολίγων που έχουν γεμίσει τον κόσμο με ψεύδη με απώτερο σκοπό τη συσσώρευση εξουσίας και τον έλεγχο μιας όσο το δυνατόν πιο ευκολόχρηστης μάζας πολιτών οι οποίοι τσιπαρισμένοι όπως θα είναι θα είναι απόλυτα και ανά πάσα ώρα εκλεγμένοι για όλες τους τις κινήσεις.

Κατανόησε τον εχθρό σου και κατανόησε τα όπλα που χρησιμοποιεί, έτσι ώστε να μπορείς στη συνέχεια να τα χρησιμοποιήσεις τα ίδια όπλα αντιστρόφως.
Το σύστημα του χρήματος είναι το κεφάλι του φιδιού.
Κόψτε το κεφάλι του φιδιού και το υπόλοιπο του θα μαράνει και θα πεθάνει.

Δεν χρειάζεται να υπάρχει καμία βίαιη πράξη ή τίποτα όπλα, πανό, πινακίδες, Groupthinks, μόνο μια ενωμένη πράξη παγκόσμιας μη συμμόρφωσης.

Να θυμάστε είναι πολύ πιο εύκολο να αγωνιστούμε για αρχές από ότι είναι να της εφαρμόσουμε και παίρνει ένα πολύ ποιο θαρραλέο άνθρωπο να υπερασπιστεί αυτό που είναι σωστό και να φτύσει στο πρόσωπο της εξουσίας από ότι είναι να ακολουθεί τυφλά της διαταγές λόγω του φόβου για τις συνέπειες. Καταλάβετε ότι είμαστε όλοι ένα και το κλειδί για την πραγματική αλλαγή και την ενότητα σε αυτόν τον κόσμο βρίσκεται με την αγάπη.

Είναι καιρός για τους ανθρώπους του κόσμου να σταματήσουν και συνειδητοποιήσουν ότι η διαφορές που υποτίθεται υπάρχουν ανάμεσά μας είναι μια ψευδαίσθηση. Δεν υπάρχει κανένας διαχωρισμός και ήρθε ο καιρός να καταλάβουμε όλοι την αλήθεια γι 'αυτό.

Είναι μέσα από τη συνεχείς προώθηση της ψευδαίσθησης των διαφορών μας που το σύστημα μπορεί να λειτουργεί αλλά για να γίνει αυτό χρειάζεται την δημόσια συμμόρφωση.

Σταματήστε να συμμορφώνεστε με αυτό και θα το κλείσετε.

Ήρθε η ώρα για όλους μας να επικοινωνήσουμε μαζί και να αντιμετωπίσουμε την αιτία των προβλημάτων.

Όλοι.

Μάξ Ίγκαν
Δημοσίευση σχολίου