ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ: Η αποσταθεροποίηση της Συρίας είχε προγραμματιστεί από το 2000


Παγκόσμιο σιωνιστικό σχέδιο: Η αποσταθεροποίηση της Συρίας είχε προγραμματιστεί από το 2000.Τελικός στόχος η Κίνα για τον Γ’ παγκόσμιο; Πώς κατάφεραν οι Η.Π.Α να δημιουργήσουν την πλαστή απειλή της τρομοκρατίας; Πώς μπόρεσαν να νομιμοποιήσουν τη δολοφονική τους δράση στα μάτια της παγκόσμιας κοινής γνώμης; Ποιος είναι ο τελικός στόχος των Σιωνιστών – και ποιους "εχθρούς" κατασκευάζουν διαρκώς για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα τους; Ποίο ήταν το σχέδιο για τη Συρία;

Ας αναγνώσουμε μία σημαντική παρατήρηση του Brzezinski: Καθώς η Αμερική καθίσταται μία ολοένα και περισσότερο πολυπολιτισμική κοινωνία, ενδέχεται να αντιμετωπίσει δυσκολίες για την οικοδόμηση συναίνεσης σε θέματα εξωτερικής πολιτικής, εκτός από την συνθήκη ύπαρξης μία πραγματικά μαζικής και θεωρούμενης ως άμεσης και εκτεταμένης εξωτερικής απειλής.

Οι παρατηρήσεις του Brzezinski απηχούν τις απόψεις του Προγράμματος για τον Νέο Αμερικανικό Αιώνα που δημιουργήθηκε και ελέγχεται από τους Rothschild-Σιωνιστές ( Project for the New American Century (PNAC). Το Πρόγραμμα είχε βασικούς εκφραστές τον Υπουργός Αμύνης Donald Rumsfeld και τον Αντιπρόεδρο Dick Cheney κατά τη διάρκεια της θητείας Bush στον Προεδρικό θώκο: και οι δύο αξιωματούχοι εξυπηρετούσαν άμεσα τα συμφέροντα του Ισραήλ. Το Πρόγραμμα για τον Νέο Αμερικανικό Αιώνα σχεδίασε από τον Σεπτέμβριο του 2000 την άμεση εμπλοκή των Αμερικανικών Ενόπλων Δυνάμεων "ώστε να επιτύχουν αποφασιστικές νίκες σε προσχεδιασμένους και ταυτόχρονους πολέμους κατά χωρών όπως το Ιράκ, η Λιβύη, η Συρία, το Ιράν και η Βόρεια Κορέα, καλώντας παράλληλα για την επιβολή αλλαγής καθεστώτος στη Κίνα ώστε να προκληθεί ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος".

Το 2003 o Brzezinski έγραψε σχετικά:
… Η συγκεκριμένη διαδικασία μετασχηματισμού… ενδέχεται να είναι μακρά, εκτός αν συμβεί ένα καταστροφικό και καταλυτικό γεγονός – όπως ένα νέο Pearl Harbor.

Η 11η Σεπτεμβρίου αποτέλεσε το απόλυτο "όχημα" για την υλοποίηση του Προγράμματος για τον Νέο Αμερικανικό Αιώνα:
Αποτέλεσε το καταλυτικό γεγονός, που δημιούργησε την εξωτερική μαζική απειλή της "τρομοκρατίας", οδηγώντας τις Η.Π.Α σε απρόκλητους πολέμους και στην εγχώρια διάλυση βασικών δικαιωμάτων και ελευθεριών.

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ;

Είναι η συνέχεια του σχεδίου που εφαρμόσθηκε για πρώτη φορά μετά την 11η Σεπτεμβρίου, ως μέρος του Ολοκληρωμένου Σχεδίου PNAC για την εξυπηρέτηση των Σιωνιστικών Συμφερόντων. Είχε σχεδιαστεί, όπως αναφέρθηκε παραπάνω, από τους Rumfseld και Cheney και τους Σιωνιστές από το 2000.

ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΑ;

Είναι μία κρίσιμη ερώτηση πλέον στο σημείο όπου έχουμε φτάσει…

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :