Απίστευτη φρίκη στην Συρία - Ισλαμοφασίστες αντάρτες τρώνε την καρδιά Σύρου στρατιώτη!!! (Βίντεο)

Ένα βίντεο απίστευτης βαρβαρότητας αναρτήθηκε από τους "μαχητές για την δημοκρατία" Ισλαμοφασίστες, όπου αντάρτης ανοίγει ως χασάπης τη σορό Σύρου στρατιώτη, του αφαιρεί την καρδιά και στο τέλος... την τρώει!!!

Όσο και αν φαίνεται απίστευτο, αυτή η πρακτική περιλαμβάνεται στις ισλαμικές παραδόσεις!!!

Στο βίντεο μάλιστα λένε...
"Ορκιζόμαστε στο Θεό ότι θα φάμε τις καρδιές και τα συκώτια σας στρατιώτες του σκύλου Μπασάρ Άσαντ. Είμαστε οι ήρωες του Baba Amr".

Η Hind bint ‘Utbah ήταν μια γυναίκα Άραβα που έζησε στα τέλη του 6ου αιώνα μ.Χ. Δεν ήταν μουσουλμάνα και στην αρχή μάλιστα ήταν μεγάλος διώκτης των μουσουλμάνων.

Ήταν μητέρα του Muawiyah I ιδρυτή της δυναστείας Umayyad και της Ramlah bint Abi Sufyan μιας εκ των γυναικών του Μωάμεθ.

Η θέση της σαν Sahaba (συνοδός του Μωάμεθ) αμφισβητήθηκε λόγω του "αμαρτωλού" παρελθόντος της πριν τον προσυλητισμό της, και λόγω μια πράξης κανιβαλισμού.

Στη μάχη του Uhud όπου οι μουσουλμάνοι ηττήθηκαν κατά κράτος από τους Άραβες παγανιστές, η Hind έφαγε το συκώτι(!) του σκοτωμένου θείου του Μωάμεθ, Hamza ibn ‘Abd al-Muttalib.

Μάλιστα η παράδοση λέει ότι το έφτυσε επιτιμητικά. Σε άλλες παραδόσεις αναφέρεται ότι ήταν η καρδιά του, και την έφτυσε μόλις την δοκίμασε.

Ακόμα και σήμερα πολλοί στο Ισλάμ δεν μπορούν να αποδεχτούν ότι καθάρισε με τον μετέπειτα μουσουλμανικό βίο της.

Παρόλα αυτά στους μετέπειτα χρονογράφους όπως ο Yusuf ibn abd al-Barr (978-1071) αναφέρεται ως Sahaba του Μωάμεθ.

Η πλειοψηφία των Σουνιτών μουσουλμάνων αποδέχεται την παράδοση αυτή, και προφανώς οι φανατικότεροι όλων σαλαφιστές έχουν οικειοποιηθεί την πρακτική αυτή ως "παραδοσιακή".Πηγή
Δημοσίευση σχολίου